DGNEWS.EU

Иво Димов към избирателите: “По работата ще ни познаете“!

Иво Димов към избирателите: “По работата ще ни познаете“!
Oct 21
15:49 2019

Силна листа с общински съветници, успешни кметове на села предлага кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов. “Кандидатите за съветници са хора професионалисти, доказали се в областта, в която работят, затова в новия общински съвет ми е необходима тяхната експертиза”, каза Иво Димов на среща с избиратели от селата Воден и Черногорово. “Кандидатите за кметове по места ще бъдат подкрепени и подпомогнати от нас ,така че да станат вашите кметове, които да са между вас, да знаят вашите болки и да ви помагат“, подчерта Димов.

Кандидатът за кмет на Черногорово Живко Янков е пример за добър кмет. През неговите два мандата на управление селото е променено корено. Гордостта му е ремонтираната детска градина по проект „Красива България", където се отглеждат 44 деца с 4-ма педагози и 4-ма души персонал. За да са спокойни техните родители е създаден детски парк с модерни детски съоръжения, също осигурени по проект. Центърът е озеленен и осветен, а видеокамери следят за обществения ред, като през последните четири години няма регистрирана нито една кражба. Сeлото разполага с Wi-Fi. Читалището е ремонтирано, получава 30 хиляди лева субсидия за развитието на различни дейности и състави, които получават престижни награди на международни участия. Сметосъбирането е организирано, поставени са 30 контейнерa и 17 за зелена маса, които се извозват регулярно. Социалният патронаж обслужва 39 души ,които са социално слаби и получават безплатно храна всеки ден и още 39, които се хранят само с по два лева на ден. Възстановена и обновена е църквата в селото, като дарения са дадени от Иво Димов и общински съветници на ГЕРБ.

„След като слушам какво е свършено в село Черногорово, какво да кажа, гласувайте отново за Живко Янков!“, каза кандидатът за кмет Иво Димов и обобщи, че всичко, което е обещал през 2015 година е свършено над 90 процента. Резултатите са налице и не могат да се отрекат, каза Димов и акцентира върху предстоящото през следващия мандат.

Основните акценти са: подмяна на отоплението на 3 хиляди домакинства, обновяване на образователната инфраструктура, изграждане на Център за настаняване от семеен тип за възрастни, разширяване на топлата кухня и трапезария.

Преди това Иво Димов се срещна с хората от село Воден, където обясни, че за малките населени места е важна здравната грижа. Специализираният автомобил за отдалечена диагностика, с който вече общината разполага, ще обслужва хората, като ще се правят необходимите изследвания. Предстои закупуването на специализирана техника за почистването на речни корита, дерета, канавки и други. За това обаче има осигурени пари, посочи Иво Димов и допълни, че хората ще чуят много обещания от различните кандидати, но да ги питат, откъде ще намерят пари.

“Ние с моя екип знаем как да печелим проекти и да подсигуряваме средства. Знаем как да работим, да управляваме в полза на хората.

На 27-ми октомври гласувайте с бюлетина 43, за бъдещето на Димитрoвград!“, призова Иво Димов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?