DGNEWS.EU

Депутатът Виолета Желева създава Фонд на доброволеца

Депутатът Виолета Желева създава Фонд на доброволеца
Dec 04
15:00 2019

Фонд на доброволеца ще създава като част от своя инициатива народният представител на „БСП за България” от Димитровград Виолета Желева. Депутатът ще осигури средства за предстоящи събития, логистика и всякакви необходими текущи разходи, за да бъдат обезпечени първите доброволчески инициативи. Това съобщи чрез свое обръщение до медиите самата Желева. 

Ето и апела, с който тя се обрана към обществеността:

Скъпи приятели,

Днес е 5 декември, Международен ден на доброволеца. Добър повод да споделя с вас една идея. Искате ли заедно да правим добро? Искате ли да сте част от каузи, насочени към полезни за обществото, подпомагащи нуждаещите се дейности?

Станете доброволец. Присъединете се към групата, чието създаване инициирам! И, ако имате желание, не се притеснявайте, че времето няма да ви стигне. Всеки ще се включва само в инициатива, за която има възможност и желание. Като доброволци, ще се водим от доброволния принцип.

Има толкова много хора, които се нуждаят от помощ и съдействие, толкова много полезни дела могат да се извършат. Нека се съберем и го правим. Без очакване за отплата. От човещина, на добра воля… За чувството да знаем, че сме стоплили няколко сърца, че сме допринесли нещо да стане по-хубаво, че усилията са си заслужавали.

Ако споделяте идеята и искате да се присъедините, свържете се с мен. Може да го направите с лично съобщение на страницата ми във Фейсбук: https://www.facebook.com/ZhelevaVioleta/ или на имейл: violeta.zheleva.ns@gmail.com

Като първа стъпка, ще създам Фонд на доброволеца. В него ще осигуря средства за предстоящи събития, логистика и всякакви необходими текущи разходи, за да бъдат обезпечени първите ни инициативи. Вярвам, че те ще се множат с времето, стига да пожелаем, на добра воля и с добро сърце да правим добро.

Очаквам желаещи, скъпи приятели! Знам, че мнозина са   готови за безкористна полезна дейност. Знам, че ще се отзоват! Съберем ли се, ще решим и с какво да започнем.  Заедно.       

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?