DGNEWS.EU

Концерт „Дари Рождество” набира средства за ин витро на димитровградчани

Концерт „Дари Рождество” набира средства за ин витро на димитровградчани
Dec 05
15:00 2019

Коледен концерт "Дари Рождество"  ще набира средства за подпомагане на семейство с репродуктивни проблеми от Димитровград. Благотворителната инициатива ще се състои на 19 декември от 18:00 в спортна зала „Младост”. Организатори са екипа на фондация „Иска бебе” и нейния представител в Димитровград Антоанета Стефанова, общинският съветник Катя Панева от общинския фонд „Ин Витро” и димитровградски читалища и изпълнители.

Желанието на организаторите е в навечерието на Игнажден, да наберат достатъчно средства за ин витро и съпътстващите изследвания и процедури на поне едно димитровградско семейство. „Ние, екипа на фондация "ИСКАМ БЕБЕ" и участниците в концерта, заедно с Вас, ще подарим Рождество на едно семейство, което мечтае да гушне своята рожба!”, споделят организаторите във фейсбук.  Участници в празничната ни програма са изпълнителите от СТК "STREET DUST DANCE", "АКАДЕМИЯ ЗА ТАЛАНТИ", ДТС "ТРАКИЯ" и ТА "ЗВЕЗДИЦА".

Преди концерта във фоайето на спортната зала от 16.00 ч. ще могат майки да даряват за други майки и техните бебета, дрешки, играчки и др. „Ако имате запазени неща от Вашето пораснало бебе или дете, може да ги оставите при нас, за да помогнете на други майки и техните дечица, в нужда!”, споделят инициаторите. Отделно ще има и базар, от който ще могат да се закупят различни неща, средствата от които отново са за каузата.

Поканите за концерта са на стойност 5 лв. и ще може да се вземат на място в деня на концерта. Предварително такива може да заявите в книжарница "ЗНАНИЕ" на бул."България", в аптека "ГОСПОДИНОВИ" на бул. "3-ти март" и при ръководителите на участниците: Миглена Бинева, Маргарита Дякова, Ирина Костадинова-Николова и Антония Иванова, както и при Радомира Господинова на тел. 0894 464 108.

Може да направите дарение и на банковата сметка на фондация "ИСКАМ БЕБЕ"

IBAN: BG14 UBBS 8888 1000 2727 78

основание: ИСКАМ БЕБЕ ДИМИТРОВГРАД

или

като изпратите SMS на номер 17777

с текст ISKAM BEBE

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?