DGNEWS.EU

Приемат документи за финансиране на „Ин витро” от 2 март

Приемат документи за финансиране на „Ин витро” от 2 март
Feb 26
13:18 2020

От 2 март до 30 април ще се приемат документи на кандидати за финансова помощ от Общински фонд „Ин витро”, съобщиха от Община Димитровград. Подкрепата се осъществява по Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала в общината. Средства от фонда се отпускат и за „ин витро” процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.  

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi - Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

Наборът от необходими документи се внася в сградата на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кои са най-наболелите проблеми в община Димитровград, според Вас?