DGNEWS.EU

Пламен Панев оглави БСП Димитровград, подкрепят Нинова на конгреса

Пламен Панев оглави БСП Димитровград, подкрепят Нинова на конгреса
Feb 29
15:57 2020

37-годишният Пламен Панев бе избран за председател на партийната организация на БСП в Димитровград. Това стана на отчетно-изборна конференция, провела се днес в зала „Гросето”. От присъствалите 60 делегати, 59 гласуваха за Панев, чиято кандидатура бе единствена, както вече писахме. Изборът му показва, че социалистите в община Димитровград искат нови лица и по-млади членове в челните редици на организацията.

По волята на делегатите, ръководството на общинската партийна организация също бе подмладено. За членове бяха избрани Тодор Тодоров, Койчо Николов, Ангел Георгиев, Галя Спасова, Красимир Колев, Димитър Петров, Виолета Желева, Иван Караиванов, Хубен Бончев, Надежда Андреевска, Светослав Христов, Иван Ганев, Здравко Петров, Недялко Бялков, Доника Ташева, Румян Димитрова, Христо Петков, като по право влизат в ръководството Татяна Димитрова (председател на младежкото обединение), Сашо Спасов (председател на съветническата група) и Тилчо Тилев (председател на клуба на ветераните).

Конференцията реши на предстоящия 50-ия конгрес на партията за председател да подкрепи Корнелия Нинова. За делегати на националния партиен форум бяха избрани Пламен Панев, Димитър Петров, Тодор Тодоров и Ангел Георгиев. По право в конгреса ще участва и народният представител на Виолета Желева, която днес заедно с колегите си присъства на общинската конференция. След форума Желева коментира, че избирането на Пламен Панев за председател и с новоизбраното ръководство партията ще може да постига по-добри резултати през следващите 4 години. Новоизбарният председател на БСП Димитровград благодари за доверието и заяви, че приема поста като голяма отговорност.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?