DGNEWS.EU

До 16 октомври се кандидатства за финансиране от общинския фонд „ин витро”

До 16 октомври се кандидатства за финансиране от общинския фонд „ин витро”
Sep 24
15:45 2020

До 16 октомври Община Димитровград ще приема документи на кандидати за финансова помощ от общинския фонд „Ин витро”, който подпомага процедури и дейности по асистирана репродукция. Средствата се отпускат на съпрузи, и на лица живеещи на съпружески начала от община Димитровград, с репродуктивни проблеми. Финансират се още процедури с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се и необходимите документи са публикувани на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги: https://www.dimitrovgrad.bg/bg/naredbi-i-pravilnitsi - Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?