DGNEWS.EU

Второкласници под карантина заради болна учителка в ОУ „П.Славейков”

Второкласници под карантина заради болна учителка в ОУ „П.Славейков”
Oct 07
08:37 2020

Положителен резултат за коронавирус е отчела пробата на начална учителка от димитровградското ОУ “Пенчо Славейков”. Жената е преподавателка на втори клас. Тя не е била на работа от 30 септември, въпреки това учениците са поставени под карантина и минават на дистанционно обучение. На училището е извършена дезинфекция по предписание на РЗИ-Хасково, съобщават от областния кризисен щаб.

За последното денонощие в хасковска област са диагностицирани 11 нови случая на коронавирусна инфекция. Мъж на 32 г. от община Димитровград също е с положителна проба. Напълно излекувано е момче на 12 г. от община Хасково.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 291 души. В инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково са хоспитализирани 18 лица, двама от който жители на друга област. Хоспитализираните, заболели от хасковска област са общо 20 човека, четирима от тях са в лечебни заведения извън областта. На домашно лечение са 58 човека, починали са 22-ма, а напълно излекувани са 191 човека, информират от щаба.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?