DGNEWS.EU

Серия кражби в областта, в Димитровград задигнаха 90 кг проводник

Серия кражби в областта, в Димитровград задигнаха 90 кг проводник
Mar 04
09:55 2021

За кражба е бил задържан 36-годишен мъж от Димитровград. На 1 март, след взломяване на катинар на врата, той откраднал от склад 90 кг електрически кабели. След задържането му, познайникът на полицията признал деянието си и е задържан до 72 часа.

В Хасково служители на „Охранителна полиция“ са установили трима младежи за кражби от магазин на улица „Търновска“. Момчетата на възраст 15, 18 и 19 години, облекли панталон и две блузи в пробната, като преди това свалили чипа против кражба. Младежите признали действията си и върнали инкриминираните вещи с протоколи.

В хасковското управление са двама мъже от с.Нова надежда, които проникнали в незаключения дом на свой съселянин и откраднали 800 лева и газов пистолет. Униформените полицаи са задържали мъжете на35г. и 34г. Заподозрените в извършването на кражбата са стари познайници на полицията. Работата по случая продължава.

Тополовградските полицаи също са заловили мъж, откраднал вещи от ракиен казан в с.Срем. 72-годишният жител на селото задигнал от свой съселянин всмукателна помпа и 30 метра захранващ кабел. След подадения сигнал от собственика на казана е установен мъжа, в дома на който полицаите намерили инкриминираните вещи.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?