DGNEWS.EU

Доброволци ремонтираха люлките-ракети в парк "Вапцаров"

Доброволци ремонтираха люлките-ракети в парк "Вапцаров"
May 17
13:00 2021

Емблематичните люлки-ракети в парк "Вапцаров" се превърнаха отново в привлекателно място за игра и срещи. Това стана възможно след като в рамките на три дни екипът на фирма PL Project и Любомир Борисов, със собствени сили и средства и с подкрепата на Общината върнаха блясъка на любимите на поколения димитровградчани "ракети". Това съобщи кметът на Димитровград Иво Димов с пост във Фейсбук, с което изказа благодарност и адмирации за инициативата!

„В почивните си дни, тези невероятни специалисти, някои от които не са от Димитровград, неуморно се трудиха и резултата е повече от удовлетворяващ. Почистени и изхвърлени са над два кубика боклук и зелена маса, сменени са счупени детайли по люлките. Те са изшлайфани и боядисани, като са премахнати опасни прогнили дървени части, като са заменени с напълно нови елементи. Всичко това грее в нови цветове след боядисването на съоръженията и радва посетителите на парка.

Поднасям благодарности на Кирил Василев, Марин Калайджиев, Рамадан Наим, Христо Христов, Георги Тенчев, Димитър Апостолов, Ясен Цонев (София), Камен Текнефезов, Мирослав Ройдев (Стара Загора), Тодор Тодоров, Антон Тончев, Красимир Кирчев, Андрей Еклема, Горан Велев (Шумен), Деян Георгиев”, споделя в постъ си кметът на Димитровград.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?