DGNEWS.EU

Д-р Алдин Карагьозов е новият управител на димитровградската болница

Д-р Алдин Карагьозов е новият управител на димитровградската болница
Aug 02
11:28 2021

Д-р Алдин Карагьозов е новият управител на димитровградската общинска болница „Света Екатерина” след проведен конкурс. Сред идеите му за развитие на лечебното заведение са откриване на отделение за долекуване, което да работи в три направления - ендокринология, гастроентерология и неврология, както и привличането на млади специалисти и медицински сестри.

Презентиране на болницата пред медицинските университети, стимули към младите лекари с поемане на разходите им за наем за жилища, транспорт, стипендии за учащите, привличане на утвърдени специалисти от университетските болници чрез споразумения, подобно на това с „Майчин дом”, са част от идеите за привличане на нови кадри.

Новият управител предвижда преместване на ТЕЛК за удобство на хората в сградата на бившия Тубдиспансер. Д-р Карагьозов има 18-годишен стаж в общинската болница. Специалист е по реанимация и анестезиология в ОАИЛ, с допълнително образование по "Здравен мениджмънт". Завършил е медицина в ВМИ "Ив.П.Павлов" - гр.Пловдив. Женен с един син. Съпругата му също е лекар, а синът му следва медицина. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?