DGNEWS.EU

Кметът прекрати обществена поръчка за 2 815 климатици, подготвя нова процедура

Кметът прекрати обществена поръчка за 2 815 климатици, подготвя нова процедура
Sep 24
19:00 2021

Кметът на община Димитровград прекрати откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за доставка, монтаж, тестване и въвеждане в експлоатация на 2 815 климатици за битово отопление за над 3,2 млн. лв. по мащабния проект за подобряване качеството на атмосферния въздух. Причината е, че всички представени оферти не отговорят на условията за представяне, включително за форма, начин и срок или са неподходящи. Решението с № OK-10-127/24.09.2021 г. е издадено на основание чл.108, т.4 във връзка с чл.110, ал.1, т.2.

Обществената поръчка бе обявена в средата на месец юли т.г. Освен доставка предметът и включваше: Монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените климатици; Инструктиране на крайните получатели за правилна експлоатация и поддържа; Предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща монтираните климатици; Гаранционно обслужване на климатиците и доставка на необходимите части и материали в рамките на гаранционния срок.

Поради неизпълнени параметри по проекта офертите не отговорят на условията за представяне. Предстои обяването на нова процедура, съгласно изискванията на ЗОП и Управляващия орган по проекта.

Повече информация за отделните оферти и несъответствията им с процедурата могат да се намерят на следния линк: https://app.eop.bg/today/144052.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?