DGNEWS.EU

БСП отсвирила Жара, тачи си за депутат Масларова

БСП отсвирила Жара, тачи си за депутат Масларова
Sep 27
14:34 2013
Общинската организация на БСП в Димитровград е застинала в мандата на Бойко Борисовото управление. Местните социалисти явно са проспали предсрочните избори за 42-ро Народно събрание. А следователно, и над стоте дни протести на народа под прозорците на властта. 
До този извод може да стигне всеки посетител на официалната интернет-страница на димитровградската червена структура. Първоначално покрай различните честитки и актуални новини за срещи с електората, четящият може да се заблуди. Истината обаче излиза наяве само като заредиш гръмкото "Нашият депутат!". 
Феновете на Жара Пенева-Георгиева ще останат разочаровани. Вместо настоящият народен представител оттам грейва лика на нейната предшественичка Емилия Масларова. Ха, сега познайте - димитровградският червен лидер или бившата социална министърка ще е победителят в предстоящата им битка за областен лидер на БСП в Хасково. Нека местните функционери да издигат Димитър Петров за поста, а пък той да продължава да не се дърпа. Апропо, в официалния сайт на Народното събрание е спестено месторождението и професията на червения депутат от Димитровград. По правило населеното място се вписва след датата на раждане и преди запетаята, отделящо го от държавата България. Оказва се, че Жара Пенева не е единствената. С подобен "дефект" са още 5 нейни колеги от парламентарната група на "Коалиция за България", сред които и председателят на парламента Михаил Миков.       

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?