DGNEWS.EU

Обявиха за публична продан бар Панорама

Обявиха за публична продан бар Панорама
Apr 20
13:36 2015
Първа публична продан на известния в миналото бар-вариете "Панорама" в Димитровград, обяви частен съдебен изпълнител. Продават се 225 кв. м. от правото на собственост върху поземления имот, граничещ в парк "Пеньо Пенев", както и две монолитни сгради с обща площ от 845 кв.м. Началната цена за продан на имота е 123 562 лв., като от тях земята е оценена на 5 886 лв., а останалото е стойността на сградите. 
Търгът е насрочен след месец в Районен съд - Димитровград. Желаещите да станат собственици на бившия бар могат да наддават с писмени предложения до 19 май. Документите се подават в съда, а офертите ще бъдат отворени ден по-късно в 10:40 часа пред Темида. С парите от продажбата ще се удовлетворяват вземания на Агенцията за приватизация и следприватизациониен контрол, се посочва в обявата. В нея като управител на имотите е посочен димитровградчанинът Тодор Тодоров. 
Барът, който навремето привличаше туристи от Гърция с вариететните си програми, стои затворен над 10 години. Помещенията са в пълна разруха - пробит покрив, паднали мазилки, разушени стени, изтръгната ел.инсталация и др. 
"Панорама" е собственост на хасковлията Людмил Банев. Той закупи имота от община Димитровград при втория кметски мандат на покойния вече Димитър Хаджииванов. Проджабата е осъществена през 2006 г. През юли месец с.г. Банев закупува 2 декара под заведението за сумата от 37 000 лв., а през октомври 2006 г. придобил и площ от 353 кв.м. под склад към комплекса за близо 11 000 лв. Продажбите на частната общинска собственост са били гласувани почти с пълно мнонизинство от Общински съвет - Димитровград. 2 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?