DGNEWS.EU

Откриха изложба на деца от школите на Детския и младежки център

Откриха изложба на деца от школите на Детския и младежки център
May 29
20:00 2019

Изложба на деца от школите на Детския и младежки център в Димитровград бе открита тази вечер в изложбена зала "Асен Крайшников". Свои творби показаха децата от школите по фотография, по керамика и грънчарство, по изобразително изкуство и от Моделен клуб. В изложбата са представени модели на кораби, картини, фотографии, керамика и приложна изкуство.

„Нашите школи неуморно работят. Няма по хубаво от това да творим и да създаваме едни прекрасни, талантливи и със самочувствие деца. Това е целта на центъра. Вие ги водете,  а нашите преподаватели ще им даваме крила, за да може със своите умения те да покоряват върхове”, сподели на откриването директорът на центъра Радка Тодорова.

Изложбата бе открита с изпълнения на школата по пиано, която от 5 месеца е с нов ръководител – г-жа Кръстева. Препълнената зала чу музикалните изпълнения на децата, научени през този кратък период. След това ръководителите представиха своята дейност и благодариха за трудолюбието на децата през настоящата учебна година. Всеки от тях връчи на своите възпитаници грамоти, а от моделния клуб се похвалиха и с вече завоювани медали.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?