DGNEWS.EU

Футболисти на Димитровград спечелиха турнира „Олимпия”

Футболисти на Димитровград спечелиха турнира „Олимпия”
Jun 04
10:28 2019

Футболистите на Димитровград от набор 2006 г. спечелиха турнира „Олимпия” в Стара Загора. Младите ни състезатели победиха на финала „Розова долина”- от Казанлък с 2:1. Двете попадения в срещата за синьо-жълтите реализираха Андриан Стоянов и Кристиян Динев. Голмайстор на отбора стана Михаил Койнарски с общо 5 попадения, който спечели и приза за „най-полезен играч” на турнира. 

На полуфинала димитровградчани отстраниха хасковския тим с категоричното 5:0. В груповата фаза момчетата на треньора Диян Динев постигнаха две победи - над домакините от „Олимпия” с 3:1 и над столичния тим „Спартак” с 7:1. В първата си среща с „Респект” – Хасково димитровградските футболисти допуснаха и равенство 0:0.

Димитровградчани набор 2006 г. завършиха участието си в областното първенство на Стара Загора на трето място, а родените през 2005 г. – на пето място.

Треньорите Диян Динев и Тодор Манев поздравиха момчетата за отличното им представяне. Те благодариха изказаха и огромна благодарност към родителите, подпомогнали участието на двата тима на футболния турнир.     

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще посрещнете Новата 2020 година?