DGNEWS.EU

Благотворителна вечеря подкрепя таланти на Димитровград

Благотворителна вечеря подкрепя таланти на Димитровград
Jun 05
17:00 2019

Благотворителна вечеря в подкрепа на талантливи деца и младежи ще се проведе в Димитровград за четвърта поредна година. Тази година инициативата ще набира средства за младата певица Микаела Димитрова и националът ни по карате киокушин Борис Нондов.

В областта на музиката Микаела Димитрова печели първо място две поредни години на „Национален преглед на младия талант”, има участия в международни конкурси за изпълнител с авторска музика, както и призови места в ред други национални конкурси.

Националът ни по карате Борис Нондов е двукратен шампион на международен турнир и на редица национални турнири. Той спечели бронзов медал на турнира за Европейската купа в Швейцария и стана пети на Световния турнир в Япония, има много призови класирания.

Благотворителна вечеря ще е на 26 юни (сряда), от 20 часа, в ресторант "Москва". Кувертът е традиционно на стойност 10 лева, като половината са за каузата, а останалите - за консумация, подготвена за всеки гост, съдържанието на която е описано в снимката приложена към този текст.

Организаторите и този път са приготвили забавна програма с изненади за доброто настроение на гостите, в която освен Маг Теос и някои изявени наши изпълнители, ще участва и изгряващата звезда на България- Марио Михайлов, познат от сцената на шоуто „Като две капки вода”.

Инициатор и основен организатор е илюзионистът Тодор Славов - Маг Теос с помощта на Петя Миткова. Покани могат да бъдат закупени от Маг Теос и Петя Миткова, като телефоните за връзка с тях са 0884 03 75 51 и 0889 58 15 15 или чрез профила на Theos Show в социалната мрежа.

„Да докажем, че Димитровград е градът на мечтите не само на думи, но и на действия! Да подкрепим изключителните млади таланти на Димитровград!”, призовават димитровградчани организаторите.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?