DGNEWS.EU

Доброволци от Димитровград учат на английски

Доброволци от Димитровград учат на английски
Jun 10
15:12 2019

Група доброволци от Димитровград учат на английски език чрез своя страница във фейсбук. В нея те публикуват материали в полза на хората, които искат да учат езика в движение. Инициаторите подготвят и поместват видео уроци, обучителни материали и пакети от думи. Записите са правят от доброволци, знаещи езика. Инициаторите канят всеки знаещ английски, който иска да се включи в полезната дейност.

Страничката ще е в полза на всеки, които иска да учи  и винаги ще е безплатна, сподели Георги Георгиев, който е един от инициаторите. Пакетите от думи могат да бъдат използвани докато чакате на спирката, пътувате до работа или до училище или докато се извършвате някаква работа неизискваща сериозна концентрация, допълва то

Подходът е много подходящ да учиш думи и в определена степен словоред по време на работа ако си шофьор на такси, пазач, работник, спортист или пътуваш. В момента търсим още доброволци, които знаят английски, за да запишем още материали, каза Георги. С него може да се свържете на телефон 0895 421 961.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?