DGNEWS.EU

Гишето по кадастъра в общината няма да работи идната сряда

Гишето по кадастъра в общината няма да работи идната сряда
Jun 13
17:15 2019

На 19 юни /сряда/ гише №6 в Общината, което обслужва гражданите съгласно споразумение с  Агенцията по геодезия, картография и кадастър няма да работи. Собствениците на имоти, които се ползват от услугите ще могат да подават своите заявления от следващата сряда от 8:30 до 12:00 и от 12:30 до 17:00 часа.

Припомняме, че Агенцията по геодезия, картография и кадастър в София разкри гише от април 2018 г. в информационния център за граждани във фоайето на кметството. Там се извършват услуги само за имоти на територията на землище Димитровград-урбанизирана и неурбанизирана. Предоставя се информация и се приемат документи за издаване на скици на поземлени имоти в урбанизирана и неурбанизирана територията на Димитровград; скици на сгради и самостоятелни обекти в сгради; удостоверения за наличие или липса на данни в кадастралната карта и кадастралния регистър за Димитровград, съобщиха от общината.

На гишето ще се приемат заявления за извършване на изменение в кадастралния регистър за недвижимите имоти  към кадастралната карта на Димитровград. Предоставени ще бъдат услуги за идентифициране на отделни имоти в кадастралната карта на Димитровград, както и указания за предприемане на съответни действия, съгласно Закона за кадастъра и имотния регистър и Наредбите към него, с цел  реализиране на техните намерения.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?