DGNEWS.EU

Шефът на ОДМВР-Хасково поздрави полицаите, двама с отличия за празника

Шефът на ОДМВР-Хасково поздрави полицаите, двама с отличия за празника
Nov 08
09:36 2019

Сърдечни пожелания в деня на професионалния празник на българската полиция – 8 ноември, отправи към служителите си директорът на ОДМВР Хасково ст.комисар Ангел Цанков. Със своя заповед той отличи двама служители от полицейското управление в Симеоновград за съществен принос при изпълнение на служебните им задължения. С „Писмена похвала“ са наградени ст.полицаите Андрей Профиров и Емил Гогов.

Поздравление на ст.комисар Цанков към целия състав на дирекцията:

Уважаеми колеги,

Днес отбелязваме една годишна традиция – професионалния празник на българската полиция. В този ден православната църква почита пазителя на реда и законността, Свети Архангел Михаил. Нашият празник не е случайно на този ден. Според канона, Свети Архангел Михаил е пазител на душите, борец със злото. Българската полиция е изпълнителя на тази уникална мисия в днешно време, защото има ново призвание - да защитава държавността, да гарантира сигурността на гражданите, да отстоява законността и правата на гражданите, да противодейства на престъпността във всичките й форми и проявления.

Благодаря на всички Вас, за енергията и усилията, които влагате всеки ден. Благодаря Ви за честта и достойнството, с които посрещате трудностите. Благодаря Ви за смелостта да посрещате опасностите ежедневно и да изпълнявате своя дълг. Достойният труд на достойните български полицаи заслужава уважение.

 Честит празник на Вас и Вашите семейства!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?