DGNEWS.EU

Оборудваха с нова автовишка Електроразпределение Юг в Димитровград

Оборудваха с нова автовишка Електроразпределение Юг в Димитровград
Jan 14
15:40 2020

Нова специализирана техника от 2 UTV (УТВ) и 6 високопроходими автовишки се оборудва Електроразпределение Юг (част от EVN) в края на 2019 г. Димитровград е сред градовете, в които е доставена допълнителна една от вишките. С такива се сдобиха още Девин, Чепеларе, Раднево, Харманли и Момчилград.,

Новите УТВ машини са позициониранив Смолян и в Девин. Заедно с машините са доставени и ремаркета за по-бързото им транспортиране в различни части на територията на Електроразпределение Юг при необходимост. Всяко УТВ е оборудвано с лебедка, теглич, вериги за движение в сняг и кал, кабина с три места и предпазна рамка, осигуряваща механична защита на купето. Специализираната техника УТВ е предназначена за достъп в труднодостъпни места и пресечени терени в сложна зимна обстановка.

Първите УТВ бяха доставени в дружеството през януари 2019 г. и към момента те са позиционирани в Чепеларе и Кърджали.По този начин голяма част от труднодостъпните райони в Родопите се обслужват от новата модерна техника. Специализираните машини ще могат да се ползват от всички обучени за целта сътрудници на дружеството.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?