DGNEWS.EU

Работодатели безплатно участват в кариерен форум в Лондон

Работодатели безплатно участват в кариерен форум в Лондон
Feb 14
11:37 2020

Участието на работодатели в организирания от Министерството на труда и социалната политика кариерен форум в Лондон на 7 март е напълно безплатно. Изложението ще се проведе в посолството на Република България в столицата на Великобритания. Форумът е част от инициативата на министерството за мотивиране и привличане на български граждани, учещи и работещи извън пределите на страната ни, да намерят своята професионална реализация в България.

Желаещите да участват в кариерния форум в Лондон компании ще имат възможност да обявят безплатно своите работни места на сайта на EURES България – www.eures.bg, да получат документи за кандидатстване по обявите си и да поканят за интервю на форума одобрени кандидати.

Работодателите, които нямат възможност да присъстват на изложението, могат да бъдат представени чрез кратка презентация за дейността си и работните места, които предлагат. Единствените разходи, които компаниите-изложители е необходимо да покрият, са за транспорт и настаняване.

По време на кариерния форум в Лондон, българските студенти и млади професионалисти ще бъдат запознати с възможностите за реализация у нас и ще имат възможност да осъществят директен контакт с фирми-работодатели.

До края на 2020 г. Министерството на труда и социалната политика ще организира кариерни форуми в Кьолн, Германия (25 април), Мюнхен, Германия (16 май), Виена, Австрия (17 октомври). В изложенията участват компании от различни сектори на икономиката – финансов, застрахователен, образователен, здравен сектор; IТ; бизнес; хранително-вкусова, химическа и машинна промишленост; услуги и логистика и др., съобщават от министерството.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?