DGNEWS.EU

МВР отличи димитровградчанин за предотвратяване на алоизмама

МВР отличи димитровградчанин за предотвратяване на алоизмама
Dec 13
17:29 2018

Със специална награда за граждански принос към работата на полицията бе отличен Илия Захариев от Димитровград. Отличието му бе връчено на официално церемония в Министерството на вътрешните  работи. Наградата е за проявена от димитровградчанина гражданска позиция и съдействие на полицията за разкриването на участник в две телефонни измами на възрастни хора от Димитровград и град Меричлери.

На церемонията бяха връчени наградите на полицаи отличили се с работата си през годината. На събитието присъстваха политическото и професионално ръководство на МВР, директори на главни, областни, специализирани и административни дирекции, бивши министри, главни секретари и директори на структури на МВР.

С благодарствени думи към работата на служителите на СДВР се обърна и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. Знак на уважение към работата на българската полиция бе присъствието на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров, на неговия заместник Иван гешев, на началника на Националната служба за охрана ген.майор Данчо Дяков, на депутати от НС.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще почивате през лятото?