DGNEWS.EU

С фойерверки и шампанско изпрати абитуриентите си СУ „Любен Каравелов”

С фойерверки и шампанско изпрати абитуриентите си СУ „Любен Каравелов”
May 15
15:46 2019

На официално тържество днес средно училище Любен Каравелов" в Димитровград изпрати своя Випуск `2019. Празникът бе организиран като филмово представяне на звезди от Холивуд пред всички ученици. Появата на двата класа с 47 абитуриенти бе изненадваща с фойерверки и цветен дим. Специално за зрелостниците бе сложена завеса и червен килим, по който те минаха първо.

На добър път пожела на зрелостниците директорът Валентин Христов на единственото в община Димитровград училище по бизнес управление, икономика и предприемачество с интензивно изучаване на английски език след седми клас. В словото Христов изтъкна, че дипломиращите се каравеловци са изключително добре подготвени. „Под грижите на всеотдайните си преподаватели и отличното обучение, вие израснахте достойни, целеустремени и знаещи млади хора. Продължавайте все напред", заяви директорът. Церемонията започна с предаване на училищното знаме на следващия випуск и прочит на поздравителен адрес от кмета на Димитровград Иво Димов.  

Последва емоционално сбогуване на абитуриентите със класните си ръководители. Младите хора пуснаха балони в небето, а първокласниците им подариха рисунки. Многократно училищния строй бе огласян от броене до 12 и шумни възгласи дори от по-малките ученици. Внезапно изсипалия се дъжд не охлади страстите. Последва гръм на шампанско, музикална програма и много поздравления от учители, родители и гости.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?