DGNEWS.EU

Иво Димов: Днешните избори ще покажат напразни ли са били протестите на хората

Иво Димов: Днешните избори ще покажат напразни ли са били протестите на хората
May 25
14:51 2014
„Тези избори са важни, защото ще дадат отговори на много въпроси. Дали протестите продължили десетки месеци са оставили отражение върху обществените нагласи. Дали сме доволни от това управление и дали ще позволим контролирания, манипулирания и платения вот да го претопи. Дали искаме силна, развита и европейска държава, която да отстоява правата и позициите на гражданите, за могат и общините и кметовете да си вършим работата така, както трябва. Свещен е вота на хората, надявам се здравия разум да победи. Гласувах за по-доброто бъдеще на България!". Това коментира кметът на Димитровград Иво Димов след като упражни изборното си право. 


Фамилия Димови 
И този път градоначалникът спази традицията, идвайки в избирателната секция със съпругата си Весела и децата си Ивелина и Никола. Бюлетината от името на баща си в урната пусна най-младият представител на фамилия Димови, а после правото си на глас упражни и нежната половинка на димитровградския кмет.  

Весела Димова
След това цялата фамилия придружи Ива до секцията в детска градина "Йорданка Чанкова", където тя за първи път упражни конституционното си право на глас. "Вълнувам се, защото ми е първи път. Гласувам за по-доборо бъдеще на България, за може моите връстици да остават в родината си, защото в нас младите хора е бъдещото на страната. Аз самата се двоумя се къде да кандидатствам тук или в чужбина, но искам България да се развива повече", сподели Ива.  

Ивелина Димова

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?