DGNEWS.EU

Цветан Цветанов откри офис на партията си в Димитровград

Цветан Цветанов откри офис на партията си в Димитровград
От ляво надясно: Славейко Иванов, Антон Иванов, Павел Вълнев и Цветан Цветанов
Nov 19
15:36 2020

Политическа партия „Републиканци за България” откри офис в Димитровград днес. За събитието пристигнаха председателят Цветан Цветанов и зам.-председателят на партията Павел Вълнев. Пред членове и съмишленици в Димитровград те представиха основните цели на политическата формация, сред които са борба с корупцията, привличане на младите и активни хора, защита на бизнеса и икономически растеж основан на пазарен принцип, отстояване на конституционните права на българите в чужбина и др.  

„Републиканци за България” е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия и отстоява принципи, които дават възможност на всеки да бъде активен в обществено-политическия живот на страната. Ние залагаме на експертите, които да дават посланията, които политиците да реализират чрез своите политики в законодателната и изпълнителната власти”, заяви Цветанов. На въпрос каква е оценката му за корупцията в страната, той посочи, че освен усещането за корупция, в момента сме свидетели и на това как се завземат бизнеси. 

 „Ние сме алтернативата и хората, които знаем как и ще направим реформи. Хората трябва да бъдат активни на следващите избори, за да освободим страната от състоянието, в което е”, допълни го Павел Вълнев, който над 20 години развива бизнес в Чикаго, САЩ.  

Местната структура е учредена наскоро. Тя ще се ръководи от Славейко Иванов, бивш общински съветник от ГЕРБ до провеждането на събрания по места, съгласно устава. Днес той обяви, че скоро ще даде подробна информация колко са членовете на партията в община Димитровград и колко са привлечените към нея от ГЕРБ. Иванов лаконично коментира, че няколкостотин души вече са републиканци в общината. 

На откриването на димитровградския офис бе представен и областния ръководител на „Републиканци за България” за Хасково до избирането на ръководство, съобразно партийния устав на партията. Това е Антон Иванов, който е в политиката от времето на СДС, след което се вля и в редиците на ГЕРБ.

2 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?