DGNEWS.EU

Пътищата в община Димитровград са проходими, чистенето на снега продължава

Пътищата в община Димитровград са проходими, чистенето на снега продължава
Jan 27
14:00 2021

В община Димитровград снежната покривка е 13 см. В момента има аварирали участъци и екипите на EVN работят по отстраняване на проблемите в селата Воден, Черногорово и ул. „Патриарх Евтимий” в града. Мокрият сняг падна стълб на ул. „Гавраил Генов”. След постъпил сигнал мястото бе незабавно обезопасено и аварийните екипи работят по проблема. 

Снегопочистватите машини са навън от 22 часа снощи и почистват постоянно улиците и пътища в общината. Проблемен участък бе пътя  между селата Радиево - Голямо Асеново - Малко Асеново, където снегопочистващата машина закъса. Незабавно на място е била изпратена друга, за да почисти пътя и да го освободи за движение на превозните средства. В село Крепост също има регистриран проблем по някои от улиците вътре в населеното място и продължават с почистването им. 

Пътищата в община Димитровград са проходими. Снегопочистването продължава. Мокрият сняг предизвика проблеми с електрозахранването. На много места в града провиснаха жици, имаше и изпочупи дървета и клони. 

От „Електроразпределение Юг” съобщиха, че към 11:30 ч. ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България включва нарушено захранване в селските и планински части основно в области Хасково, Бургас, Кърджали, Стара Загора и Сливен. Екипите работят с цел населените места да получат захранване още в светлата част на деня.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?