DGNEWS.EU

НАП продава административната сграда на Цигарена фабрика в Хасково

НАП продава административната сграда на Цигарена фабрика в Хасково
Oct 26
11:11 2021

Националната агенция за приходите стартира процедурата по продажба на бившата Цигарена фабрика в Хасково. Обект на търга е административната сграда, в която преди години са се помещавали ръководството и административният персонал.

Сградата не функционира от години. Общото й техническо състояние е задоволително, но ремонтни и освежителни дейности са необходими, коментират от хасковския офис на НАП. Функционално бившата администрация включва три корпуса с топли връзки помежду си, като основният от тях е на 6 етажа. На първите 5 са позиционирани кабинети, а на последния етаж има конферентна зала.

Административната сграда на фабриката се намира в близост до централната градска част на Хасково, в благоустроен район с добра транспортна достъпност. В съседство има магазини, болница, училище, удобни за паркиране зони. Ситуирането на обекта създава благоприятни условия да бъде експлоатиран като офис център, е мнението на експерти.

Цената, на която е оценен имотът, е 1 665 000 лв. Сградата може да бъде разгледана до 3 ноември включително при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, въведени в страната. За целта, обръщат внимание от НАП, заинтересованите лица първо следва да уговорят среща с публичния изпълнител, водещ търга. В същия срок – 25 октомври до 3 ноември се приемат ценови предложения за закупуване и се внася депозит за участие в продажбата.

Цялата информация за този и други търгове, организирани от НАП, както и телефони за контакт с публичните изпълнители на Агенцията в Хасково, може да бъде разгледана в интернет страницата на приходната администрация на електронен адрес https://sales.nra.bg/ .

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?