DGNEWS.EU

Стефан Димитров: Реформатроският блок е част от мисията Да за Димитровград

Стефан Димитров: Реформатроският блок е част от мисията Да за Димитровград
Sep 20
19:48 2014
„Да за Димитровград” е кауза, визия и мисия за бъдещето. Сигурен съм, че  и занапред тя ще бъде коалиция на гражданите, които смятат че на нашата община трябва да се помага. Ние може и да нямаме славно минало като други градове, но при нас има достойни хора които работят и бизнес, който трябва да бъде подпомаган. Това заяви днес кандидатът за народен представител под номер 2 в листата на Реформаторския блок за Хасковско Стефан Димитров, който днес получи подкрепа и от местната коалиция.

"Нашият град бе изолиран в годините назад от много проекти, вероятно защото хората свързват града с нещо лошо от миналото. Големите партии забравиха, че нашия град, нашата обищина и нашите села са живи и трябва да им се помага. Във времето открихме нови и различни социални услуги. Голяма част от хората обаче не приемат визията, че има солидарност и тя трябва да бъде споделена, че има отговронст и тя трябва да бъде на всички - за това общината да се развива. Сигурен съм, че Реформаторския блок ще бъде част от мисията "Да за Димитровград!", защото всичките 7 партии се обединиха за промяната, а не за статуквото. На България й трябва не само стабилност, но и реформи - и тях ще ги има.", изтъкна Стефан Димитров. 

"С колегите коментирахме, че 7 са партиите в „Да за Димитровград”, 7 са в Реформаторския блок, 7 е номерът му в бюлетината, 7 са чудесата на света и е крайно време добрите чудеса да ни се случат тук и сега, каза председателят на коалицията Катя Панева. "Единодушно заявяваме подкрепата си за Стефан Димитров и вярваме, че ще изберем личност, която знае как и може. Много е важно в новото Народно събрание да изпратим хора, които могат да работят", допълни тя.


По късно следобед коалиция "Да за Димитровград!" с приятели и симпатизанти отбелязаха празнично в аванс Деня на Независимостта - 22 септември край димитровградското село Добрич. От сцената прозвучаха патриотични песни за България и кръшни български хора в изпълнение на Илка Александрова, Лушка и Тончо Тоневи, самодейци от читалищата "Нов път 2009" и "Просвета 1896" - Меричлери, както и известни поп хитове в изпълнение на Нора и Вера. А за най-малките имаше и фокуси от магьосника Тео.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?