DGNEWS.EU

Филип Аврамов посочи Стефан Димитров като достойният кандидат на Димитровград

Филип Аврамов посочи Стефан Димитров като достойният кандидат на Димитровград
Sep 22
13:30 2014
"Приех поканата да гостувам в Димитровград, защото чух много хубави думи за вашия кандадат за народен представител от Реформаторския блок Стефан Димитров. Това е единственият ангажимент в политическата кампания, който съм приел, защото зная, че Стефан е способен, бил е добър кмет и ще бъде добър народен представител. Крайно време е млади и способни хора да участват в управлението на страната. Крайно време е за хубава музика. Затова на 5 октомври гласувайте с № 7 в бюлетината и № 2 в преференциалния вот". 

С тези думи актьорът Филип Аврамов и приятели стартираха снощи своя спектакъл "Бог Рок". След това китарите заглушиха приказките, огласяйки площада с хубава музика . От сцената пред комплекс "Планета Пайнер" прозвучаха едни от най-големите българска и чужди рокпарчета и хитове на популярни световни групи. 
Десетки димитровградчани се насладиха на красивите изпълнения на Филип Аврамов и неговата група. Всяка песен буквално предизвикваше спонтанни викове и аплаузи сред публиката, която се състоеше предимно от млади хора и фенове на рока. 
Купуването и продаването нагласове е престъпление!

Филип Аврамов вече има десетки нови приятели в Димитровград 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?