DGNEWS.EU

Празник в първия есенен ден организира ГЕРБ Димитровград

Празник в първия есенен ден организира ГЕРБ Димитровград
Sep 24
19:25 2014
С много изненади и настроение зарадваха децата на Димитровград тази вечер жените от партия ГЕРБ. Дамите организираха празник за малчуганите в парка до училище "Пенчо Славейков". Клоуни със забавни игри веселиха участниците в празника за първия есенен ден.   

Децата рисуваха на земята и в специално организирани творчески ателиета, а по-активните от тях декламираха стихчета и пяха песни. За всички имаше награди, които бяха раздадени от общинската съветничка от ГЕРБ адвокат Галина Чингарова. В празника се включиха и кандидатите за народни преставители на ГЕРБ в Хасковски избирателен район Николай Колев и Деян Иванов.   

Николай Колев "ГЕРБ ще продължи да насърчава инвестициите в нови детски градини и училища", заяви Николай Колев. Кандидътът за народен представител  представи основни акценти от програма на ГЕРБ за бъдещо управление. 
"ГЕРБ ще се стреми към ограничаване на професията “майка“ и тридетен модел на семейството, при който семействата да получават добавки за деца само до трето дете включително. Ще продължим усилията за деинституционализацията и развитието на социалните услуги за деца с увреждания и за деца, лишени от родителска грижа. Освен това ГЕРБ ще продължи реформата за социално включване на деца от 0 до 3 и от 3 до 7 години, деца от малцинствата и с увреждания", допълни Николай Колев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

За доброто насторение се погрижи музикантът Димчо Делев

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?