DGNEWS.EU

БСП сакстри Димов за предизборната кампания на ГЕРБ

БСП сакстри Димов за предизборната кампания на ГЕРБ
Sep 25
14:52 2014
Упреци от БСП отнесе кметът на Димитровград Иво Димов, че е допуснал с обществени средства ГЕРБ да си прави политическа кампания в общината. Въпросът морално, почтено и достойно ли е една пария да си прави пиар с откриването на общински обекти, изградени с общински средства осигурени с решение на ОбС, постави общинският съветник Тодор Тодоров. Той посочи два фрапиращи примера - обновената детска градина в Горски извор и новата детска и спортна площадка в града. 

"И двете събития се използвха предизборно, защото освен представители от листата на ГЕРБ, не бяха поканени каквито и да е други партии или общински съветници. Надявам се, че трети подобен случай в настоящата предизборна кампания да няма", коментира социалистът. Тодоров поиска организаторите на проявите да се извинят, че са пропуснали да поканят представители на други политически формации и общинари.
"Детската градина в Горски извор бе открита от мен и от кмета на населеното място Янко Янев. За събитието бе поканен и председателят на ОбС Стефан Димитров, който ако не ме лъже паметта закъсня. Затова на откриването се изказахме само ние двамата с Янев.  Що се отнася до детската площадка, не съм я откривал официално, просто завършването й съвпадна с посещението на г-н Цветан Цветанов, и просто го заведох да види какво сме направили и с какво се гордеем", коментира Иво Димов.
Отговорът му бе посрещнат с насмешка и бурни аплаузи в залата. От сесийна група "Да за Димитровград!", контираха Димов за това че на събитието в Горски извор съзнателно не се дало думата за изказване на Стефан Димитров.   
"Наистина се гордеем, с тези два проекта, защото те са изградени с общински средства, гласувани от Общинския съвет. Когато говорим за общински обекти, политиката няма място", заключи Тодор Тодоров.

Тодор Тодоров

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?