DGNEWS.EU

Евродепутат посети Неохим и Неделния пазар

Евродепутат посети Неохим и Неделния пазар
Sep 27
21:20 2014
Евродепутатът Светослав Малинов гостува на Димитровград днес по покана на кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров. Двамата политици направиха обстойна обиколка из региона, която започна преди обед от Неделния пазар. На най-голямото тържище в страната, евродепутатът посети няколко маси и разговаря с български производители на колани, спално бельо, чорапи и др. По време на срещите Малинов направи скромни покупки, но с удоволствие изслуша проблемите на производителите. "Да помагат повече на бизнеса", призоваха търговците политиците.  

Малинов заяви подкрепа за кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров с посещението си в специализираната предизборна шатра на Неделното тържище, в която младежи посрещаха бъдещи избиратели.
След разходката в дъжда, евродепутатът посети торовия производител "Неохим", където се срещна с ръководството и разговаря по актуални въпроси с главния изпълнителен директор на дружеството Димитър Димитров. 
При визитата си депутатът от Европейския парламент разгреда Историческия музей и Дом музей "Пеньо Пенев" в Димитровград. При гостуването си на културните институти Малинов се запозна с историята на града и бригадирското движение, и с интерес разбра за проекта АТРИУМ, чрез който Димитровград бе включен в Европейския туристически маршрут на държавите с тоталитарно минало на Съвета на Европа. 
На зеленчуковия пазар Стефан Димитров и Светослав Малинов опитаха от варената царевица на производител от село Добрич. Човекът позна кандидат депутатът от Реформаторския блок и реши да ги почерпи. По късно в компанията на Стеван Димитров, Светослав Малинов разгледа и други забалежителности в Хасковско, сред които бе и Александровската гробница.
Светослав Малинов е български политик от партия „Демократи за силна България”. Бил е депутат в Народното събрание в периода 2005-2009 г. и част от Европейския парламент от 2009 г., последно избран от листата на Реформаторския блок. Той е член на комисията по култура и образование, заместник в комисията по промишленост, изследвания и енергетика, и на тази по петициите. 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!В Александровската гробница


0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?