DGNEWS.EU

Десетки се веселиха в игри на смеха с Реформаторите

Десетки се веселиха в игри на смеха с Реформаторите
Sep 28
15:11 2014
С веселие, спортен дух и адреналин заредиха димитровргадчани днес от Реформаторския блок. Коалицията с № 7 в интегралната бюлетина привлече десетки в организираните "Игри на смеха" на спортен комплекс "Раковски". Забавни състезания имаше за всички възрасти - малки, големи и още по-големи момичета и момчета. Най-нетърпеливи да се впуснат в приключенията на стадиона бяха децата. 
Най-малките с удолствие за забавляваха в творческите ателиета и на надуваемия замък, който очакваше от рано участиците в спортиня празник. Малчугани и с техните майки имаха възможност да покажат тялната си в рисуване и апликации, подреждане на пъзели, низане на мъниста и др. сръчни и забавни занимавки.        
Докато най-малките футболисти показваха точни попадения във футболния дартс, техните татковци умело демонстрираха майсторство във волейбола. Семейни и индивидуални постижения имаше в състезанията по народна топка, скачане с чувал и дърпане на въже. За талантливите танцьори открит урок по хип хоп проведоха възпитаници на известната денс формация "Стрий дъст", спечелила популярност в различни танцови конкурси и тв формати.
Състезанията преминаха изключително оспорвано и с много смешни и забавни моменти. Всички победители получиха медали и много награди от организаторите. Отличията на най-добрите връчи вторият в хасковската листата на Реформаторския блок - кандидатът за народен представител Стефан Димитров.  
Купуването и продаването на гласове е престъпление!0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?