DGNEWS.EU

В Хасково: Борисов постави диагноза на новата тройна коалиция

В Хасково: Борисов постави диагноза на новата тройна коалиция
Oct 13
17:59 2013
Планът "Орешарски" включва в рамките на мандата да имаме нови 250 000 безработни, да се вкара държавата във финансова катастрофа с вземането на заеми, да си купят БСП, ДПС и Атака време за постигането на евентуално по-добри резултати при едни бъдещи предсрочни избори. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов днес в Хасково. Лидерът на ГЕРБ взе участие в семинара „Младите и политиката", в който участваха бивши министри от неговия кабинет, народни представители и евродепутати. 
На младите в ГЕРБ Борисов напомни да имат самочувствие, защото партията е първата, повторно печелила парламентарни избори. "В никакъв случай не трябва да страдат от ниско самочувствие, защото те са изключителни експерти, много добри неща са направили. Имаме изключително кадри и подготвени хора, които са готови в следващото управление да заемат важни постове", заяви Борисов. 
"Не знам какви съкращения ще правят, когато в същото време увеличиха министерствата, отново върнаха по N на брой замминистри в министерствата, отново възстановиха партийните бордове, в които вкараха криминално проявени или хора с присъди. Във всички случаи действията им са пагубни.", коментира пред медиите Борисов. По думите му болестта, която е обхванала БСП, ДПС и Атака, се казва делюзия - когато желаното го приемаш за действително". 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?