DGNEWS.EU

Зов за помощ: 35-годишен се нуждае от 11 600 лв. за операция

Зов за помощ: 35-годишен се нуждае от 11 600 лв. за операция
Aug 03
17:32 2015
Зов за помощ отправя 27-годишната Велислава Желязкова от Димитровград за набирането на 11 600 лв., нужни за операция на съпруга й Илиян Танев, който страда от тежко заболяване. Диагнозата „Малкомозъчна артериовенозна малформация/вермис и дясна малкомозъчна хемисфера“ е поставена през 2014 г. от неврохирурзите на ВМА – София. За по-малко от година 35-годишиният Илиян, баща на 8-годишен син, минава през две операции, които семейството осъществява с лични спестявания, дарения и средства от здравната каса.

"След временното подобрение, лекарите ни съобщават, че има необходимост от трета животоспасяваща операция, която трябва да се направи своевременно. За това са необходими 21 600 лв. В момента семейството ни разполага с 10 000 лв. от Здравната каса и не ни достигат 11 600 лв. Работя като шивачка, където не получавам висока заплата. Изплащам ипотечен заем, а съпругът ми не работи поради тежкото си заболяване. Събирането на сумата е непосилно за семейството", пише Велислава в отворено писмо до медиите, кмета на Димитровград и председателя на ОбС. Тя отправя молба за финансова помощ към своите съграждани и всики познати и непознати хора с добри сърца. 
"Ще бъда благодарна за всеки изпратен лев, защото зная, че той ще има цена – изкаран е с труд и е знак за истинско милосърдие. Предварително се прекланям пред тези от вас, които ще заделят от своите средства, за да помогнат на мъжа ми да живее, а на детето ми да има баща. Оставаме с надеждата да ни потърсите: Илиян, Велислава и Ивелин. И предварително ви благодарим!", пише до медиите младата жена.  

Дарителската сметка е:
ИЛИЯН БОЙКОВ ТАНЕВ
BG85RZBB91551004817177
Райфайзен БАНК

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?