DGNEWS.EU

Димитровград със скромен принос към благотворителна кауза на фондация Искам бебе

Димитровград със скромен принос към благотворителна кауза на фондация Искам бебе
Nov 30
10:57 2013
Едва 1420 лева бяха събрани в благотворителния концерт на фондация "Искам бебе" - "Сбъдни мечта и предай нататък". Те бяха набрани от продажба на билети, на сувенири и от дарения. Средствата ще отидат в подкрепа на 7 двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат по 200 лв. Сумата не е голяма, но по-важно е, че седем семейства се престрашиха да поискат помощ, споделиха организаторите. 
Около 20 димитровградчани присъстваха на благотворителния концерт снощи в театър "Ап. Карамитев". В салона бяха кметът на Димитровград Иво Димов, под чийто патронаж се проведе събитието и общинските съветници от БСП Виолета Желева и Бончо Димитров. За събитието пристигна и основателката на фондация "Искам бебе" Радина Велчева.
Малобройното присъствие в залата не попречи на изпълнителите да се раздадат на сцената. За каузата безвъзмездно пяха Ерика, дует WEIL, димитровградските рокаджии от GRAND ILLUSION и рок група "Конкурент". 

Дует WEIL изпълни страхотни парчета на електрическа китара и цигулка

Рокдинозаврите от "Конкурент"Иво Димов, Виолета Желева и Бончо Димитров (в дъното) представиха димитровградския политически елит 

Благодарности към кмета отправи основателката на "Искам бебе" Радина Велчева (в бяло)

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?