DGNEWS.EU

БСП е ценност заяви кандидат евродепутат пред младите социалисти в Димитровград

БСП е ценност заяви кандидат евродепутат пред младите социалисти в Димитровград
May 16
19:24 2014
„БСП е ценност, а да си бесепар е гордост!", заяви на среща с младжите социалисти в Димитровград кандидатът за евродепутат на „Коалиция за България” Александър Симов. Журналистът зареди с позитивизма си за съдбовната роля, която е отредена на партията в бъдещия Европейски парламент. "Затова сега е времето повече хора да осъзнаят, че именно БСП е силата, която може да промени към по-добро не само България, но и Европа", спедели Симов.
 „Онези, които ни заклеймяват всъщност показват, че през целия преход и въпреки грешките, ние сме се справили най-добре и това е повод за гордост!”, разчувства се Симов пред младежкото обединение на БСП. На разговорите участие взеха председателят на червената структура Димитър Петров и народният представител Жара Пенева. Според Симов българското общество все още не припознава Европейския съюз като реален фактор за промяна на живота у нас. „В съзнанието на хората това е абстракция. Някакви там горе налагат неясни правила, и за съжаление, ни казват колко да са големи краставиците и да харесваме Кончита Вурст. Тъжно ми е да правя песимистични заключения, но ако и сега Десницата спечели, след 5 години ще се питаме дали изобщо има смисъл от Европейския съюз”, сподели опасенията си Александър Симов.
По думите му точно левицата е тази, която на тези избори за Европейски парламент има шанса да направи една по-социална Европа.    

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?