DGNEWS.EU

Ия Петкова: България е каузата на БСП в Европа

Ия Петкова: България е каузата на БСП в Европа
May 22
10:12 2014
"Евродепутатите на "Коалиция за България" и БСП ще защитават една кауза в Европа и тя е България. Крайно време е българите да си върнем самоуважението, гордостта и достойнството в Европа. В последните 10 години под управлението на десните България остана в дъното на всички класации. Сочат ни с пръст като лошото дете. На 25 май с бюлетина № 15 заедно ще поставим началото на една нова Европа която се грижи за хората. Искаме работа, достойни доходи, работеща икономика, малки и средни предприятия и бъдеще за младите". 

С тези думи кандидатът за евродепутат от левицата Ия Петкова призова димитровградчани да подкрепят БСП и "Коалиция за България" в предстоящия вот. Преподавателят в Софийския университет гостува на заключителния концерт на кампанията в Димитровград снощи. На сцената с Петкова бяха представтили на младежкото обединение, народният представител Жара Пенева и членове на общинското партийно ръководство на столетницата.
"Европейският парламент може да има по социална, по справедлива и по отговорна политика стига хората, които представляват България там да носят тези качества. А кандидатите на "Коалиция за България" за европарламента ги притежват. Затова нека на 25 май дадем гласа си за една по социална и справедлива Европа", призова от трибуната и председателят на ОбС на БСП Димитър Петров.
Пред десетки симпатизатни социалистите си пожелаха успех в предстоящите избори, а за доброто насторение с музикалните си изпълнения се погрижи Владо Димов от „Мюзик айдъл“ и чаровната му партньорка на сцената. 0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?