DGNEWS.EU

Димитровград с класическа победа в контролата срещу „Верея U19”

Димитровград с класическа победа в контролата срещу „Верея U19”
Jul 18
09:43 2019

Футболистите на ФК „Димитровград 1947” завършиха с класическа победа 3:0 първата си контрола у дома. Вчера момчетата на треньора Спас Колев посрещнаха „Верея U19” на стадион „Миньор”, който бе украсен с постери на димитровградски фирми спонсори на тима. С излизането на съставите на терена се видя, че капитан на димитровградчани е титулярът на тима Цецо Матев.

Първият гол в срещата падна в петата минута от началото на срещата. Автор на перфектния удар от разстояние бе новото попълнение за синьо-жълтите Георги Какалов. От позицията си в центъра Кака давеше напътствия като играещ треньор на по-младите футболисти за повече динамика, а самият той показа завидна бързина на терена.

До почивката Антон Колев покачи на 2:0, а след подновяването на играта във вратата на гостите се разписа и Андрей Атанасов-Хищника. В събота от 18 ч. на стадион „Миньор” синьо-жълтите приемат в приятелски мач „Съединение”, а на 27 юли връщат визитата.

Вече е ясна и програмата на новото първенство на Югоизточна трета лига, стартиращо на 3 август. В първия кръг димитровградчани са домакини и приемат на свой терен на „Борислав”- Първомай.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?